Mød Pernille Sylvest

Previous
Next

Jeg er 49 år og er gift med Musiker Nikolaj Skaaning. Vi bor i Køge og har 4 sammenbragte børn i alderen 14-26 år og et barnebarn på 2 år Jeg elsker al slags kultur og tager gerne til både store og små koncerter, ser gode film i biografen og drøfter alverdens bøger med min bogklub. Du finder mig også gerne i en HB køge trøje, når mange af vores lokale mænd og kvinder spiller fodbold på vores nye idrætsanlæg. Vi tager på skiferie en gang om året, men nyder også en daseferie i sydens sol eller en storbyferie med et rigt kulturliv.

Opvokset i Ejby
Jeg er opvokset i Ejby lidt uden for Køge og har gået på Ejby skole.
Da der kom småfolk flyttede vi tilbage til Ejby, da det er verdens navle at vokse op i.

Mine forældre bor fortsat i Ejby og jeg nyder at komme der.

Projektleder
Jeg arbejder til daglig som IT projektleder i en uvildig rådgivningsvirksomhed indenfor anskaffelse af fysiske Robotter.
Jeg sætter en stor ære i at forstå kunden og finde den eller de løsninger, der giver mest værdi for dem. Så de kan fokusere på, at realisere deres strategier. 
Denne erfaring anvender jeg, når vi skal finde gode og langtidsholdbare løsninger i Køge Kommune.
Det er vigtigt at man tager sig tid til at lytte til de input, der kommer fra fagpersoner, brugerne og de øvrige politiske partier. 
Det er i dialogen og med respekt i hinandens synspunkter, at man finder de bedste løsninger.

Hvorfor stiller jeg op Byrådet i Køge? 

Det gør jeg fordi lokaldemokratiet er vigtig for vores hverdag og trivsel.
Det gælder både i dagligdagen, men også hvis man for en stund mister fodfæstet og har brug for en hjælpende hånd. 
For mig er ordentligheden i fokus!

Hvorfor skal man stemme på mig?

Politik handler om at forandre noget – så hvis vi ønsker en bedre hverdag og trivsel, så må vi snakke sammen og finde løsninger til at lave den eller de forandringer sammen. 

Jeg kan være den stemme, der skaber de forandringer, der skal til for at vi får en god hverdag og trivsel i Køge Kommune.

Dialogkaffe:

Jeg vil altid meget gerne mødes med borgerne for at høre og forstå, hvilke situationer de er i og hvad de kunne bruge hjælp til for at få en god hverdag.

Derfor kommer jeg gerne ud og taler med dig og dine naboer, venner og veninder omkring de ting, der berører jer allermest.

Kontakt mig på:
Mail: pernille.sylvest@koege.dk
Mobil: 60703703

Days
Hours
Minutes
Seconds