Erhverv og turisme

Previous
Next

Hurtig & effektiv sagsbehandling

Et godt og velfungerende Erhverv & Turisme er et væsentlig grundlag for kommunens velfærd. Derfor vil jeg arbejde for et tæt samarbejde med erhvervslivet og skabe gode rammer for deres udvikling og vækst.

Det betyder bl.a. at vi skal sikre en stærk, hurtig og effektiv dialog, samt en kortere byggesagsbehandling.  

Flere arbejdspladser og faguddannet unge

Det er altafgørende, at vi er forkant med virksomheders behov for kvalificeret arbejdskraft, således at i tæt samarbejde med Campus Køge, kan uddanne vores unge til det der fremadrettede efterspørges. 

Jeg vil gerne arbejde for at vi kan skabe endnu flere arbejdspladser i Køge Kommune. Derfor skal virksomhederne kunne tiltrække medarbejdere med relevant faglighed. Det er således også altafgørende, at vi uddanner vores unge til det behov, som markedet efterspørger. Vejledning bør derfor gøres langt mere tilgængelig for alle unge,  så de, på et oplyst grundlag, kan uddannelse sig til det fremadrettede arbejdsmarked og blive livsduelige.

Mobilitet

Virksomheder etablerer sig på tværs af kommunen, derfor er det utrolig vigtigt, at deres placering understøttes af en god mobilitet og fremkommelighed. Vi skal hele tiden tilpasse infrastrukturen, så det passer til det aktuelle behov.

Turisme

Køge er en historisk by med en central og smuk beliggenhed tæt ved strand, skov og smuk natur. Derfor er det kun naturligt at turister har lyst til at opleve vores kommune på cykel, gående eller med båd, bus og tog. Derfor er det vigtigt, at vi både har en fleksibel infrastruktur, men også har den nødvendige hotel kapacitet. Køge Kommune skal have mere fokus på at tiltrække turister, der bruger vores serviceerhverv og nyder vores smukke natur.

 

Nedtælling til valgdagen: Husk at stemme personligt!

Days
Hours
Minutes
Seconds