Trygt og aktivt seniorliv

Previous
Next

Fællesskaber forebygger ensomhed, derfor skal vi samarbejde med alle frivillige foreninger, der giver god mulighed for at få et godt og aktivt seniorliv af god kvalitet.
Vi er alle en ressource uanset alder og førlighed. Derfor skal det være trygt at blive ældre I Køge kommune. 

Fællesskaber forebygger ensomhed
Vi skal samarbejde med alle frivillige foreninger, der gør en stor indsats for at styrke de gode fællesskaber og modvirker ensomhed hos vores ældre borgere. 

Seniorboliger i hele kommune
Jeg vil arbejde for, at vi fortsat indtænker seniorvenlige boliger i alle områder af kommunen, så man kan blive i sit lokale område. Det øger trygheden og den daglige trivsel.

God og værdig sagsbehandling
Vi skal sikre en god, værdig og tryg sagsbehandling, hvor der er fokus på, at borgeren forstår sin situation, sine muligheder og inddrages konstruktivt i de beslutninger, der løbende træffes for at også seniorlivet bliver så trygt og aktivt som muligt. 

Rehabilitering og genoptræning

For at få et godt og aktivt seniorliv af god kvalitet, der det vigtigt at kommunen kan tilbyde en kvalificeret og tilpasset rehabilitering og genoptræning efter eller i forbindelse med sygdom.
Vi har et helt nyt og meget flot rehabiliteringscenter. Det er et super godt udgangspunkt, som vi godt kan være stolte af og som vi løbende skal udvikle og tilpasse til de konkrete behov og den generelle udvikling i samfundet.  

Nedtælling til valgdagen:

Days
Hours
Minutes
Seconds